Malaysias Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MALAYSIA

Spændende og eksotisk tur til Formel 1 i Malaysia. På turen bor vi super lækkert på 4* hotel Marriott Renaissance i centrum af Kuala Lumpur. Der er dansk turleder med på turen ligesom vi traditionen tro har spændende Racenight med F1 ekspert Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets sidste Formel 1 løb på den flotte Sepang bane kombineret med fantastiske muligheder for at opleve Malaysias dejlige hovedstand Kuala Lumpur. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold i på øerne Penang og Langkawi eller på et godt strandresort i Thailand.  

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 27.09 2016 - 04.10 2016 med dansk turleder
 • Entrebillletter
   

PROGRAM FOR FLYARRANGEMENT

Dag Program
Tirsdag 27.09 Kl. 11.20 - Afrejse fra København med Turkish Airlines - 1 flyskifte
Kl. 10.50 - Afrejse fra København med Qatar - 1 flyskifte i Doha
Under den lange rejse (flyskifte) serveres rigtig god mad med gode vine - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.
Onsdag 28.09 Kl. 10:20 - Ankomst Kuala Lumpur - Turkish Airlines
Kl. 08.25 - Ankomst Kuala Lumpur - Qatar
Ved ankomst til Kuala Lumpur modtages vi i lufthavnen af lokal repræsentant som byder os velkommen. Herefter kører vi direkte til hotellet for indkvartering.
Resten af dagen er fri til afslapning ved poolen eller udforskning af området.

Opholdet i Malaysia bliver et kapitel for sig. Vi skal bo på 4* hotel MARRIOTT RENAISSANCE. Hotellet ligger midt i centrum af Kuala Lumpur, tæt på Petronas Towers. Herfra er der let adgang til byen og alle de ting den byder på. . 
Torsdag 29.09 Morgenbuffet på hotellet.

Opholdet i Malaysia er en stor oplevelse og der er rig mulighed for at se og opleve både Kuala Lumpur og attraktioner i området. Dagen er til fri disposition.

Kl. 09.30 - Udflugt Byrundtur
Torsdag arrangerer vi en spændende byrundtur på 4 timer i Kuala Lumpur med engelsk talende lokalguide. Turen bringer os rundt og ser de forskellige bydele, konge-pladaset, Chinatown samt en tur op i KL Tower for at nyde den fantastiske udsigt. Vi  får også udpeget gode spisesteder, barer og shopping. Normalt en rigtig hyggelig tur hvor vi lærer hinanden at kende.
Pris kr. 250  - bestilles sammen med rejsen
Fredag 30.09 Morgenbuffet på hotellet.

Dagen er til fri disposition. Vores danske turleder kender området godt og alt efter ønsker og stemning kan der arrangeres udflugter, aftenspisning eller lign. Har I brug for lidt inspiration kan heldagsudflugten til den gamle smukke by Malakka varmt anbefales .

Andre vil måske hellere nyde dagen ved poolen kombineret med shopping og hygge i byen. Turlederen står naturligvis til rådighed med gode råd og praktiske informationer. 

Enkelte har mest også lyst til allerede fredag at komme ud til F1 banen og se træning. Bemærk transfer er ikke inkl. i prisen denne dag.
Lørdag 01.10

Morgenbuffet på hotellet. Vi er kommet frem til de spændende løbsdage...
Kl. 09.00  - Transfer fra hotellet til Formel 1 banen Sepang.
Kl. 16.00 - Formel 1 kvalifikation
kl. 17.00  - Transfer tilbage til hotellet.

Der er lagt op til et forrygende løb i Malaysia på den flotte Sepang bane. I løbet af dagen skal vi bl.a. se kvalifikationen til årets Formel 1 løb.  I år er løbet placeret i sidste halvdel af løbskalenderen. Banen er efterhånden mere end 15 år gammel og stadig en af de  mest interessante og moderne baner. Inkl. i prisen er Tribune billet - se hvilke i bestillingen trin 3.

Kl. 19.30 - Denne aften har vi vores Private Pool Party og RaceNight inkl. mad og drikke. Her har vi også vores spændende møde med F1 ekspert Peter Nygaard som kommer direkte fra pitten med seneste nyt.
Søndag 02.10 Morgenbuffet på hotellet.
Kl. 09.00 - Transfer fra hotellet til Formel 1 banen Sepang.
Kl. 16.00 - Vi skal opleve Malaysias Formel 1 Grand Prix
Kl. 19:00 - Transfer tilbage til hotellet.

Aftenen er på egen hånd til endnu en lækker middag i Malaysia 
Mandag 03.10

Morgenbuffet på hotellet.

Efter et spændende løb søndag og en sidste nats søvn i Malaysia nærmer hjemrejsen sig.

Turkish Airlines: Afgang fra Kuala Lumpur via Istanbul kl. 11.50. Ankomst til Kastrup kl. 22.10

Emirates: Vi har hele dagen til rådighed da vi først flyver om aftenen. Dagen kan bruges på at tage på en spændende udflugt, spille en runde golf, shopping eller en sidste tur ind til centrum. Vi hentes fra hotellet ca. 3 timer før afgang. Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa. 
Kl. 20.50 - Afgang fra Kuala Lumpur med Qatar via Doha
Tirsdag 04.10 Undervejs bliver der sørget for at vi får maven mættet og er klar til en nattesøvn ombord - på hjemrejsen bliver man igen forkælet med mad og underholdning så snart sætter vi igen hjulene på dansk jord. Vi er hjemme i Danmark tirsdag morgen / middag efter en eventyrlig oplevelse.
Kl. 06.40  - Ankomst til Kastrup lufthavn. 

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport, Kastrup - Kuala Lumpuri t/r med Emirates/Qatar/TK
 • Inkl. skatter, bagage, catering, drikkevarer, underholdning som nævnt.
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 5 nætter på valgte hotel 
 • 5 x morgenmad på hotellet
 • Transferservice til F1 banen Sepang lørdag og søndag
 • Tribunebillet til banen lørdag og søndag
 • Pool Party og Racenight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond.
 • Dansk turleder.


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag hvis ikke der skal bruges entrebillet og transport til Sepang er kr. 1500 pr pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

POOL PARTY OG Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af vores ophold i Malaysia. Vi holder Grand Prix Tours Pool Party og RaceNight - en super aften med fælles hygge. Arrangementet foregår ved pool området på Hotel Renaissance i Kuala Lumpur. Vi er i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Sepang og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. Mad og 1 drik er med i rejsens pris..

Udflugter

BYRUNDTUR I KUALA LUMPUR
- 4 timers sightseeing i Kuala Lumpur. På denne tur oplever vi det bedste af Kuala Lumpur. Vi ser byens forskellige kvarterer som Chinatown, Little India, Shopping centre etc. Desuden oplever byens største seværdigheder som Kongepaladset, den flotte kolonitidsbygning med banegårdet, tvillingetårnene Petronas etc. Undervejs udpeges de gode spisesteder mens vi alle lige så stille lærer hinanden at kende.
Turen skal købes hjemmefra. Pris per person kr. 250

Bemærk

Alle flytider er lokal tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Malaysia/Thailand  - dvs. ændre rejsedage på fly (gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, tilkøbe arrangementer etc.

Visum

For danske statsborgere er der pt. ingen visumpligt til Malaysia (01.11 2015), og alle danske statsborgere får automatisk 90 dages visum ophold ved indrejse. Men vær opmærksom på der kan ske ændringer og du er selv ansvarlig for at have evt. visum og vaccinationer i orden.

Valuta

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnåes ved at bruge hæveautomater i landet.

Pris fra:
9.990,-
Dage:5
Transportmåde:Fly fra Kastrup
Bestil rejse

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 02. oktober 2016
  Banenavn   Sepang International Circuit
  Første Grand Prix   1999
  Banelængde   5,543 km
  Antal omgange   56
  Distance   310,408 km
  Banerekord   Juan Pablo Montoya(2004)
  Vinder 2014   Lewis Hamilton
  Vinder 2015   Sebastian Vettel


I midten af 1990'erne var Malaysia under en stor forvandling. Dr. Mahathir Mohamad, Malaysias premierminister, var overbevist om, at landet ville være fuldt industrialiseret i 2020.

Man mente at den bedste måde at gøre dette, var ved bilhandel. Landets største olieselskab, Petronas, begyndte at lave store investeringer i Formel 1 i samarbejde med Sauber. Ydermere købte Malaysias største bilmærke, Proton, det kendte bilmærke Lotus. Den største og dyreste del af denne industrialiseringsplan, var byggeriet af den "blodåre", der går mellem Kuala Lumpur Lufthavn og byen selv. Premierministeren beordrede også byggeriet af en Grand Prix-bane i gang, men ikke bare hvilken som helst bane. Han ville lave en bane, der skulle være flagskib på områderne faciliteter og teknologi. Det var ud fra disse to områder Sepang International Circuit blev født, og ingen har siden været i tvivl om det lykkedes ham.

Designerens navn er Hermann Tilke, og han har gjort Sepang til en af sportens mest tekniske baner, der byder på lange, lige strækning med høj fart kombineret med rokkende kurver. Dette gør også banen til en meget kompliceret bane at køre lige godt hver gang, men også perfekt når det kommer til overhalinger. Et ganske unikt løb, der bør opleves.

Sepang-banen ligger ved Kuala Lumpur International Airport; cirka 65 kilometer fra Downtown. Der er tale om en moderne, bred bane, der i flere sving giver mulighed for “alternative” ideal-linier med tilhørende overhalingsmuligheder. Året rundt byder Malaysia på tropehede og pludselige regnskyl, så de overdækkede tribuner med en smule skygge og ly for regn er tit alle pengene værd. Transporten på egen hånd fra Kuala Lumpur klares nemmest med det nye highspeed-tog fra Centralstationen til lufthavnen og derfra shuttle-bus. 

Kuala Lumpur en by som begejstrer. Byen er på en og samme tid moderne og alligevel håbløst bagud. I modsætning til resten af Asien er det en moderne og veludviklet by med det nyeste indenfor teknologi, transport og shopping. Spiseudvalget spreder sig fra imponerende Michelin goumetoplevelser til billige og velsmagende gadekøkkener. Oplevelser er der masser af både i og lige udenfor byen. Tag med og lad Grand Prix Tours vise dig lidt af byen under dit Formel 1 ophold. 

Lokal Guide

Malaysias hovedstad Kuala Lumpur er en af de mest fascinerede byer i Sydøstasien. Her mødes det moderne vesten med det historiske Malaysia og ikke mindst det eksotiske Østen. På en og samme tid oplever du en storby med huller i fortovet og skæve fliser samtidig med du ser op på nogle af verdens højeste og mest imponerende bygninger. Byen har ca. 1,6 mio. indbyggere og bliver i daglig tale kaldt KL. På blot 150 år er byen vokset fra vild jungle til en pulserende millionmetropol, hvor livsglæden stråler ud af den ellers blandede befolkning. Som en af de få lande i Sydøstasien er den overvejende del af befolkningen muslimsk.

Kuala Lumpur er også en smuk by- Ved siden af kunsthistoriske bygninger, præger flere utrolig flot byggede højhuse gadebilledet. Men også grønne områder med fantastiske parkanlæg, er med til, at KL bare er BYEN… Dertil kommer en blanding af gamle kolonial og ny asiatiske bygninger, kinesiske tehuse, indiske forretninger og modehuse som Cartier og Prada, som tilsammen gør byen til farverig og kontrastfyldt by.

Malaysia byder på mere end Kuala Lumpur. Er denne eventyrlige storby ikke nok, kan et ophold let kombineres med byen og lilleputstaten Singapore, som kun er 4 timers kørsel derfra. Alternativt finder du regnskoven Taman Negara med et væld af aktiviteter og sidst men ikke mindst vrimler landet med overdådige badestrande - den ene mere eksotisk end den anden. Prøv f.eks. et par dage på vidunderlige Langkawi Island. Dette kombineres helt perfekt med den gamle kolonitidsby Penang. Her er både hygge og charme i lange baner. Se mere under vores særlig tillægsprogram for netop Penang og Langkawi. 

Special

Forlæng med ophold på Penang og Langkawi eller Thailand


Mystikkens Østen - forlæng dit ophold med en lille uge fordelt på den Malaysiske halvø Penang og på den eksotiske tropeø Langkawi. Vi sørger for et spændende program med oplevelser kombineret med tid til at nyde både de smukke strande og den gamle kolonitidsby Georgetown. Med andre ord - Vi skal besøge Orientens perler - Penang og Langkawi.

Penang oser af charme og Langkawi fortryller os med smukke strande og den vilde natur. I Penang er madkulturen i højsædet og kolonitidens arv kan studeres på helt tæt hold. Efter et par dage er der tid til afslapning på nogle af Malaysia bedste strande. Langkawi byder på ren idyl og romantik. Dette kan krydres med flotte bådture og interessante dagsture til regnskoven - lige efter dit eget behov. En imponerende rejse tilpasset hver enkelt.

Tillægspris pr. pers. 8.200

Inkluderet i prisen

 • Transfer fra hotel til Kuala Lumpur lufthavn
 • Transfer fra Penang lufthavn til hotel på Penang
 • Transfer fra hotel til Langkawi lufthavn
 • Trasfer fra indenrigs til udenrigslufthavn
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur til Penang
 • Sejltur fra Penang til Langkawi
 • Indenrigsfly Langkawi til Kuala Lumpur
 • Transfer fra hotel til havnen t/r
 • 3 nætter på valgte hotel i Penang
 • 3 nætter på valgte hotel på Langkawi
 • 6 x morgenbuffet
 • Udflugt: Trishaw tur gennem Penang
 • Udflugt: Grotte og mangrove tur på Langkawi


Hoteller

På denne rundrejse tilbyder vi 2  forskellige hotelpakker, som du kan vælge mellem. Pakke B er inkl. i prisen. Ønskes pakke A er der er fradrag på 700 kr. pr. pers.

Hotelpakke A
Bayview Georgetown Hotel på Penang - Deluxe Room - læs om hotellet
Holiday Villa Beach Resort på Langkawi - Superior Room - læs om hotellet

Hotelpakke B
Holiday Inn Resort på Penang - Ferringhi Tower Hill Room - læs om hotellet
Berjaya Langkawi Resort - Rainforest Chalet - læs om hotellet
Under dit ophold på Berjaya Langkawi Resort er der mulighed for at opgradere værelse til Chalet on the Water - pris kr. 2000 pr. pers.
 

Program

Mandag d. 03.10
Efter endnu en dejlig morgenbuffet er tiden inde til at tage afsked med Kuala Lumpur. Tidspunktet afhænger af de valgte flybilletter. Er det en eftermiddagsflyvning har man en halv dag i Kuala Lumpur. Der er transfer fra hotellet til lufthavnen Kuala Lumpur. Denne vil normalt være ca. 2 timer før flyafgang. Flyveturen fra Kuala Lumpur til Penang er på ca. 90 minutter. Ved ankomst til Penang bliver i afhentet i lufthavnen og kørt direkte til jeres hotel.

Resten af dagen er til fri disposition. Bor i på hotel Bayview Georgetown så vil det være oplagt at gå en tur rundt i Georgetown - en total charmerende by med masser af historisk vingesus. Bor i derimod på Holiday Inn Resort Penang er det måske mere oplagt at nyde en dag ved poolen eller på stranden. Læs evt. mere under de 2 hoteller.

Aftenmad på egen hånd

Tirsdag d. 04.10
Dejlig morgenbuffet på hotellet

Udflugt: Trishaw cykeltur i Georgetown (inkl.)
Efter morgenmaden afhentning af lokalguide på hotellet (engelsk). I skal vi på en sjov og spændende rundtur i Georgetown på Trishaw, som er små 3-hjulede cykeltaxier. Guiden er også chauffør på turen. Her er der mulighed for at nyde den friske luft samtidig med i ser de mest interssante ting i og omkring byen. Georgetown er Penangs kulturperle med en omtumlet historie. Frem til 1957 var halvøen en engelsk koloni og det afspejler sig stadig mange steder. Alt sammen godt mixet med kinesisk og arabisk indflydelse samt fantastiske bygningsværker fra de store verdensreligioner. Byen er på UNESCO´s liste over verdens naturarv og ligefrem oser af god stemning - her får du den ægte vare med orientalsk atmosfære og charme.

En tur gennem Geeorgetown er som et krydstogt gennem flere verdener. En af Asiens mest farverige og hyggelige byer, hvor man stadig finder kvarterer hvor det er som om tiden har stået stille. I centrum finder du den historiske bydel med smalle gader og gamle, men velbevarede bygninger, mens det morderne Georgetown ligger lige i udkanten af centrum med trendy design.

Vores tur i trishaw kan variere men typisk kommer vi bl.a. forbi Fort Conrwallis, Chew Jetty, Weld Quay, Little India, Mahamariamman Temple, Street of Harmony etc. Har i specielle ønsker kan dette som regel ønskes hos jeres guide/chauffør medmindre det ligger langt væk. Turen er på 2,5 til 3 timer og er en skøn skøn måde at få et overblik over byen.

Herefter kan man selv gå på opdagelse i byen på egen hånd og finde nogle af de mest charmerende spisesteder. Byen fortjener at man bruger lidt ekstra på den. Er man ikke meget for at se på udskæringer og imponerende gammelt byggeri eller læse om områdets historie, så er alene det at sidde på en fortovscafe eller slentre rundt  i de små gader en oplevelse værd.

Aftenmad er på egen hånd enten i byen eller på hotellet.

Onsdag d. 05.10
Morgenbuffet på hotellet.

Dagen er til fri disposition - det vil sige frit valg på alle hylder. Skal det være en afslapningsdag på stranden eller ved poolen eller skal der bruges mere tid på at se og opleve hyggelige Georgetown.

Penang er ikke kendt for sine strande, da disse findes væsentlig bedre andre steder (læs: bl.a Langkawi). Alligevel er der på nordkysten ved Batu Ferringhi et attraktivt område med flere hoteller. En hyggelig oase med palmer og masser af aktivitet - så som strandbutikker, gadehandlere, restauranter, barer og vandsportsfaciliteter. Her ligger bl.a. det ene af de 2 hoteller vi tilbyder på Penang.

Skal der ske noget helt andet og vil man gerne have lidt køligere luft, kan vi anbefale en tur op på Penang Hill. Her i 800m højde er temperaturen 5 grader lavere og der er ofte en lille brise. Tag kabeltoget til toppen. Turen tager en halv time. På toppen er der flere gode afmærkede vandrestier ind i den tætte jungle. Bemærk at der lokalt også arrangeres udflugter til Penang Hill.

Er i nogle af de mange som har forelsket jer i charmerende Georgetown skulle man måske nyde endnu en halv eller hel dag her. Denne gang evt. med besøg på Fortet og i nogle af de mest imponerende templer. Byen er svær at blive træt af og antallet af spisesteder til både frokost og aftensmad er utallige.

Aftensmad på egen hånd. 

Torsdag d. 06.10
Morgenbuffet på hotellet.

Efter morgenmaden køres i til havnen i Georgetown inkl. bagage. Herfra skal i på en hyggelig sejltur fra Penang til Langkawi - en tur på ca. 1,5 time. Pas på solen ude på havet. Selvom det kun er så kort tid så brænder den hårdt hvis i opholder jer udendørs.

Midt på formiddagen kommer i til havnen på tropeøen Langkawi. Her afhentes i og bliver kørt til jeres hotel for de næste 4 dage. Efter check in er resten af dagen til fri disposition.

Det er her på Langkawi der bliver tid til at bearbejde de mange opleveser fra de sidste dage. Dagene på Langkawi er ægte ferie og afslapning med mulighed for et par udflugter til de aktive og eventyrlystne. Men for de fleste er det nok blot at nyde solen, stranden, den gode mad og de kølige drikkevarer - evt. i godt selskab med en god bog.

Aftensmad på egen hånd. 

Fredag d. 07.10
Dejlig morgenbuffet

Udflugt: Grotte og Mangrove tur (inkl.)
Straks efter morgenmad tager vi med vores lokale guide (engelsk) på en 6-7 timers udflugt til skjulte grotter og mangrove. Efter en lille køretur flytter i over i en mindre båd. Og så begynder eventyret. En fantastisk sejltur i en labyrint af bugtene stier, kanaler og vandveje, hvor i vil opleve et unikt dyre- og planteliv. Blandt turens højdepunkterer er besøg i en spændende flagermusgrotte, imponerende limestone klipper hvor vinden har skabt et utal af skjulte grotter, ægte mangrove og jungle samt små og primitive fiskerlandsbyer. Med lidt held ser vi også aber og forskellige lizards. På turen skal vi også besøge et fiskeopdræt med show - bl.a ørne som kommer flyvende efter mad.  Det er svært ikke at blive imponeret her.

På turen sejler vi også ud på havet og finder en lille isoleret lagune med en smuk og øde strand. Her bliver der tid til at bade og og nyde solen. Undervejes serveres en dejlig frokost.

Husk at medbringe kamera, håndklæde og badetøj, solcreme og sandaler.

Turen slutter midt på eftermiddagen, hvor i bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Aftensmad på egen hånd.

Lørdag d. 08.10
Dejlig morgenbuffet.

Dagen er til fri disposition og mon ikke i er klar til at nyde det dejlige hotel ved stranden som i bor på. Alternativt kan der laves lidt variation ved at fordele tiden mellem poolen og stranden mens der med sikkerhed også bliver tid til lidt lækker frokost og et par drinks.

Men er strandlivet for meget er mulighederne på Langkawi enorme. Øen byder på nogle af Malaysias smukkeste strande - ikke mindst på de øer der ligger tæt på Langkawis kyst. her kan det anbefales at deltage på en bådtur og der er rig mulighed for at kombinere en dag i solen med en bådtur.

På strandene ved hotellerne bliver der også udbudt et stort udbud af aktiviteter - læs mere om dette under de aktuelle hoteller.

Langkawi er i Malaysia nye turistmagnet pga. de dejlige strande og fine hoteller. Inden dette slog an var øen et primitivt landområde hvor rismarkerne stadig blev pløjet med vandbøfler og fiskelandsbyerne lå uberørte og autentiske - og dette har faktisk ikke ændret sig til idag. Men der er investeret i fine faciliteter for turister når vi snakker hoteller og restauranter, ture i den tætte jungle til vandfald og flotte naturscenerier, velplejede palmestrande og et stort og interesant udflugtsprogram. Lokalt på hotellerne er det muligt at købe mange ekstra ture, ligesom man kan leje bil eller scooter og tage omkring på egen hånd. Selv det at leje en taxi med chauffør for en dag kan fås tll en fornuftig pris.

Endvidere har regeringen gjort Langkawi øen til et toldfrit område, hvilket gør øl, vin, elektronik og cigaretter endnu billigere end i resten af landet.

Har man lyst til at shoppe er der begrænsede muligheder ved strandene. Derimod skal man en tur ind til øens største by Kuah (12.000 indb.), hvor der er gode muligheder langs den 4 km lange hovedgade som strækker sig fra havnen og ind i landet.

Mulighederne på Langkawi er enorme og stedet er særdeles velegnet til at kombinere med paradisferie på stranden og spændende adventure udflugter.

Aftensmad på egen hånd.

Søndag d. 09.10:
Dejlig morgenbuffet.

Det er dagen hvor vi skal tage afsked med Langkawi og Malaysia. Efter morgenmad forlades værelserne.

Transfer til Langkawi lufthavn. Tidspunkt af hænger af hvilke flytider man har. Check in i Langkawi lufthavn er 2 timer før afgang. Herefter hjemrejse med skift i Kuala Lumpur.

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
27/9København - KastrupMarriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur. 7 dage.610.990,-Bestil
27/9København - KastrupMarriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur. 8 dage/5 nætter. QRMere end 813.790,-Bestil
28/9København - KastrupMarriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur. 6 dage/4 nætter. QRMere end 812.990,-Bestil
29/9København - KastrupMarriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur. 5 dage.69.990,-Bestil

Indkvartering

Marriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur

Marriott Renaissance Hotel, Kuala Lumpur

I hjertet af Kuala Lumpur, kun 500m fra byen varetegn Petronas Twin Towers, ligger dette flotte 5* luksushotel. Hotellet er bygget i 2 moderne fløje med et stort og indbydende poolområde ...